2012. március 13., kedd

Horgolt húsvéti tojások

Nekem sajnos nem sikerült megtanulnom rendesen horgolni. Most bánom is ezt, nem is kicsit, mert annyira jópofák ezek a tojások. Ráadásul, ha használt újságot fomáztok meg tojás formára, és azt horgoljátok körbe, akkor túl azon, hogy tehettek egy pipát az újrahasznosítás mellé, még a levélládát állandóan elárasztó papírhegyktől is megszabadultok. És nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy ezek a tojások törhetetlenek lesznek:-)





Pinned Image

Aki tud horgolni, annak néhány perc csak elkészíteni őket. Aki meg nem tud -és ugye én ezt a tábort erősítem-, az sajnos kikerekedett szemmel sóvároghat utánuk továbbra is. Vaaaagy, itt az alkalom, hogy egy újabb próbát tegyek eddigi sikertelein próbálkozásaim és egyben önmagam felülmúlásásra? :-) Lehet, miért is ne! Velem tartotok?

Ha tetszettek az ötletek, és szívesen olvasnál -két gyerekkel fűszerezett- hétköznapi praktikákról, ünnepekről, utazásról, főzésről, sportról és nem utolsó sorban újrahasznosításról, akkor nyomj egy lájkot ezen az oldalon vagy a Facebookon , és hamarosan megtudhatod a következőt.

képek innen
horgolási leírás itt

Nincsenek megjegyzések: